Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3244
За сьогодні: 0
Вже продано: 519
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Компанія Ford презентувала нове покоління компактного хетчбеку під назвою Fiesta

Сьоме покоління Ford Fiesta надійде до продажу на весні 2017 року. За попередньою інформацією базова вартість нового хетчбека починається з 15 тисяч євро. На перший погляд це навіть дорожче ніж Volkswagen Polo, але все стає на свої місця якщо зазирнути до салону цього компактного автомобіля.

Під час презентації не оминули німці і оновлений екстер’єр Fiesta, вкотре підтвердивши тези що змінювати потрібно обережно. Нова Fiesta побудована на вузлах та агрегатах попередниці, в той же час важко не помітити зміни в зовнішньому вигляді та в середині авто. Новачок виглядає дуже солідно та респектабельно. Вже зараз можна с впевненістю стверджувати про те, що навіть через 10 років ця модель не буде виглядати застарілою та неактуальною.

Габаритні розміри Ford Fiesta 2017 модельного року зросли по всім напрямкам, так довжина машини збільшилася на 7 сантиметрів, а ширина на 1 сантиметр. Завдяки стрілоподібним фарам головного світла та плавним лініям кузова коефіцієнт аеродинамічного опору зменшився на 10%. Нове авто здається ширше та масивніше попередниці при наявності 18-дюймових легко сплавних дисків. Оновлена Fiesta виглядає значно цікавіше ніж Volkswagen Polo, тому залишилось дочекатися старту продажів щоб підтвердити або спростувати наш суб’єктивний погляд на цих двох лідерів В-класу.

Повертаючись до інтер’єру ми хотіли би висловити слова вдячності дизайнерам та проектувальникам цього чудового кокпіту. По-перше салон цього хетчбека можна визнати взірцевим с точки зору якості матеріалів обробки та ергономіки. По-друге, німцям вдалося перетворити консервативний інтер’єр попередника в стильний та вишуканий салон. Кожному виконанню будь то Vignale або ST-Line відповідають окремі кольори та матеріали.

Нове покоління Ford Fiesta отримало широку лінійку силових агрегатів потужністю від 70 до 140 к.с. і це не враховуючи заряджену модифікацію з абревіатурою ST. Початковий бензиновий мотор об’ємом 1 літр в залежності від форсування розвиває 100,125 або 140 к.с. Дизельний двигун об’ємом 1,5 літра здатен видавати 85 або 120 к.с. Крім цих моторів в арсеналі Fiesta можна буде зустріти 1,1-літровий атмосферний агрегат на 70 або 85 к.с. Всі запропоновані двигуни відповідають нормам викиду відпрацьованих газів Євро6.

До переліку додаткового обладнання нової Fiesta увійшли: система упізнавання дорожніх знаків, адаптивний круїз контроль, система допомоги при паркуванні, світлодіодні фари головного світла та багато іншого…

09.12.2016
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Компанія Ford презентувала нове покоління компактного хетчбеку під назвою Fiesta

Політика конфіденційності